Home Chiuvete baie granit
Chiuvete baie granit
Chiuvete de Baie din Granit PDF Imprimare Email
Chiuvete baie granit
Scris de mihaela86   
Marţi, 21 Iunie 2011 06:39
Chiuvetele de baie din granit au forme de mini-bazin (vas) si sunt utilizate in scopul spalarii mainilor sau a unor obiecte de mici dimensiuni. Pe langa vas, chiuvetele de baie mai sunt utilate cu robinete si scurgere. Chiuvetele de baie din granit au un aspect rafinat. Se potrivesc perfect atat intr-o baie decorata in stil contemporan, cat si intr-una decorata in stil antic. O chiuveta de baie de granit crem sau gri poate uimi si schimba intreaga incapere.

Chiuvetele de baie din granit au o importanta deosebita in baie. Chiuvetele de baie fabricate din granit sunt durabile si au o functionalitate deosebita.
Granitul este un material frecvent ales pentru toate tipurile de proiecte legate de casa de oameni din intreaga lume. Granitul este un material comun, extras din roci vulcanice de mari adancimi.

O chiuveta de baie din granit poate face locul sa arate curat si elegant. In plus, chiuveta de baie din granit nu se va deteriora in timp. Un alt avantaj al chiuvetei din granit este curatarea. Materialul este usor si rapid de curatat. Aceste chiuvete de baie din granit sunt destinate suprafetelor mari, deoarece incarca foarte mult spatiul.

Chiuvetele de baie din granit pot fi disponibile in multe culori. Unele dintre caracteristicile granitului sunt versatilitatea si flexibilitatea. De aceea, granitul este ideal pentru orice stil. O chiuveta de baie din granit de culoare neagra adauga drama si dinamism in baie. Pentru ca acest efect sa aiba loc este necesar ca in baie sa fie alte elemente luminoase, de exemplu mobila si unitati sanitare albe.

Aceste chiuvete de baie din granit racoresc baia. Pentru ca o chiuveta de baie din granit sa reziste timp indelungat la schimbarile de apa rece si apa fierbinte, la abur si umiditate e nevoie de un regim special. Detergentul cu care este curatata chiuveta de baie din granit nu trebuie sa contina elemente acide (de exemplu lamaie sau lime). Chiuveta de baie din granit este costisitoare. Chiar daca vedem multe oferte de chiuvete de baie din granit, multe dintre aceste chiuvete de baie din granit se fac la comanda.
 


Sondaje

Sunt mai rezistente chiuvetele de baie din granit?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com