Home Chiuvete baie pret
Chiuvete baie pret
Chiuvete Baie Pret PDF Imprimare Email
Chiuvete baie pret
Scris de mihaela86   
Marţi, 21 Iunie 2011 06:38
Primul lucru pe care il luam in considerare in casa este modul in care baia noastra este mentinuta. Chiar daca pentru utilarea si decorarea baii bugetul este redus, trebuie sa profitam din plin de banii disponibili. Exista multe lucruri care pot face o baie sa arate minunat, insa de cele mai multe ori nu ne permitem sa o decoram. In aceste cazuri trebuie sa recurgem la utilitati armonioase care sa fie si utile si frumoase. O chiuveta de baie poate fi cea care ne-ar ajuta sa infrumusetam baia prin ceva util. Chiuveta de baie are un pret accesibil. Chiuveta de baie are dimensiuni si modele variate. Sunt chiuvete de baie care pot avea un design atractiv, pot fi pe colt, cu piedestal, semipiedestal, suspendate si sa nu uitam de chiuvete de baie cu mobilier. Toate aceste caracteristici ale chiuvetei de baie pot creste pretul. De cele mai multe ori cand ne decoram baia ne gandim la chiuveta de baie si la pret. O chiuveta de baie de dimensiuni reduse, destinata unei bai mici poate avea preturi incepand cu 150-170 lei.

Chiuveta de baie cu preturi mai ridicate poate fi de dimensiuni mai mari, poate avea un aspect unic si original. De asemenea chiuvetele de baie au pret diferit si in functie de materialele din care sunt fabricate. De exemplu, chiuvetele din ceramica sunt cele mai populare datorita materialului accesibil pentru producatori. In schimb, chiuveta de baie are pretul foarte mare daca este fabricata din granit, steatit, marmura, sticla sau piatra. Genul acesta de chiuvete de baie au pretul foarte ridicat din mai multe motive. In primul rand materialele sunt foarte scumpe, la fel si costurile de productie. In plus, aceste chiuvete de baie din granit, marmura sau piatra sunt foarte durabile in timp. De asemenea, rezista la socuri termice si mecanice. Apa fiarta nu le degradeaza in timp.

Selectarea nu trebuie sa se faca numai in functie de pretul chiuvetei de baie. Calitatea este importanta. Exista chiuvete de baie cu pretul foarte mic, insa nu au o calitate garantata. Nu dureaza in timp, nu sunt rezistente la socuri termice sau mecanice. Chiuveta de baie cu mobilier reprezinta o piesa de decor foarte utila in baie. Mobilierul chiuvetei de baie creste pretul acesteia. Preturile unei chiuvete de baie mobilier difera in functie de materialul din care este realizat dulapul. Mobilierul poate fi din pin, nuc, fag etc. O astfel de chiuveta de baie are pretul de la 300-400 lei si pana la 1000-1500 lei. Mobilierul chiuvetei de baie este foarte util intr-o baie. Pe partile laterale poate fi dotat cu sertare, iar pe mijloc poate avea un spatiu de depozitare. Chiuvetele de baie cu blat pot avea preturi foarte ridicate daca blatul este de o calitate superioara. De asemenea, chiuvetele de baie cu blat moderne au forme asimetrice spectaculoase, retro care pot urca mult pretul.

In preturile chiuvetei de baie pot intra si costurile de transport si instalare.
Chiuveta de baie cu pret accesibil poate fi unitatea perfecta pentru baie daca are o culoare care sa se integreze cu baia. Culorile trebuie sa fie la fel cu ale restul unitatilor din baie. Daca chiuveta de baie este dotata cu mobilier acesta trebuie sa se asorteze cu celelalte elemente de decor din baie.
 


Sondaje

Sunt mai rezistente chiuvetele de baie din granit?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com